Connecting to the 5G world starts from the 2017 Taipei 5G Summit! You are cordially invited to participate in this event and enjoy prominent perspectives brought forward by a lineup of renowned global experts and the product information and demos from leading manufacturers.

The Summit will be co-located with the WCIT (World Congress on Information Technology) on September 12-13, 2017 at the Taipei International Conference Center. Along with the Summit, the booth area gives exhibitors excellent opportunities for international exposure and business expansion. Complimentary attendance to the Summit, subject to available seating, is also provided to all WCIT VIP Speakers.

This Summit will introduce the current global 5G status and the development on Edge Computing, by bringing in notable industry specialists to share their vision on Edge Intelligence and the roadmap to 5G. In addition to how edge computing and applications will be enhanced in the 5G era, there will be a stimulating panel discussion on topics as far ranging as Automotive applications, IIoT, 5G Access, and how 5G collaboration with European standard institutes can contribute to realizing Edge Intelligence.

World leading telecom operators, such as KDDI, T-Mobile and Vodafone, plus IoT experts, major equipment suppliers and leading chipset manufacturers will be present at this annual global 5G event. Please join us and connect to the world through the speakers from across the globe. 

Mr. Serge Willenegger

Senior Vice President, Product Management,

Qualcomm Technologies, Inc.

 

Dr. Mau-Chung Frank Chang

President, National Chiao Tung University

 
Mr. Michael McNerney

Vice President of Software Solutions and Network Security, Supermicro

Prof. Gerhard Fettweis

Co-chair; Chair Professor at TU Dresden, IEEE 5G Initiative; Vodafone 

 

 

 
Dr. Fumio Watanabe

Chairman, KDDI Research Inc.

Mr. Jim Liu

Founder, Chairman and CEO, ADLINK

 
Mr. Tareq Amin

Senior Vice President, Technology Development and Automation, Reliance Jio

Mr. James Wang

CEO, Sercomm

 
Mr. Luis Jorge Romero

Director General, ETSI

Dr. Joakim Sorelius

Vice President, Head of Product Area Network Systems, Ericsson

 
Dr. Seppo Hämäläinen

Head of Sales for E2E 5G, Greater China, Nokia 

Mr. Roger Nichols

Director of 5G Programs, Keysight Technologies

 

 
Mr. Javan Erfanian

Distinguished Member of Technology, Bell Mobility, Canada

Mr. Pearse O’Donohue

Acting Director of Future Networks, DG Connect, European Commission

 
Dr. Ali Sadri

Senior Director, mmWave Standards and Advanced Technology, Intel

Mr. Eric Chen

Founder & CTO, Relay 2

 
Ms. Natalie Cheung

General Manager, Drone Light Shows, Intel

Prof. Arturo Azcorra
Director, IMDEA Networks Institute and University Carlos III of Madrid
 
 
Prof. Kei Sakaguchi

Professor, Tokyo Institute of Technology

Dr. Li-Fung Chang

Chief Architect, 5G Technology Program Office, DoIT, MOEA

 
Dr. Mitch Tseng

​Distinguished Consultant, 5G Technology Program Office, DoIT, MOEA

 

Dr. Ting-Jung Liang

Technical Director, ICL-ITRI

 
DAY 1, 2017/09/12
12:00~13:00
60 MINS
Registration
13:00~13:10
10 MINS
Opening Remarks

Mr. Jong-Chin Shen, Minister

Ministry of Economic Affairs

Ms. Feng Tang, Minister without Portfolio

Executive Yuan

Ms. Ting-I Chan, Chairperson

National Communications Commission

13:10~13:15
5 MINS
Group Photo
13:15~13:45
30 MINS
Keynote Speech

On the Path to the 5G Transformation

Mr. Serge Willenegger, SVP, Product Management

Qualcomm

13:45~14:15
30 MINS
Keynote Speech

mmWave Challenges for 5G Applications

Dr. Mau-Chung Frank ChangPresident

National Chiao Tung University (NCTU)

14:15~14:30
15 MINS
Tea Break
14:30~
180 MINS
Technical Section 1

5G New Radio - Pave the Way to 5G

Moderator: Dr. Fumio Watanabe, Chairman

KDDI Research Inc.

14:30~15:00
30 MINS
Faster 5G – Performance and Business Opportunities

Dr. Joakim Sorelius, Vice President, Head of Product Area Network Systems

Ericsson

15:00~15:30
30 MINS
The Challenge and Proposition of mmWave in 5G

Prof. Kei Sakaguchi, Professor

Tokyo Institute of Technology

15:30~16:00
30 MINS
5G Densify Network Using Licensed & Unlicensed Bands

Dr. Ali Sadri, Senior Director, mmWave Standards and Advanced Technology

Intel

16:00~16:20
20 MINS
Tea Break
16:20~16:50
30 MINS
5G NR: A Measurement and Validation Perspective

Mr. Roger NicholsDirector of 5G Programs

Keysight Technologies

16:50~17:20
30 MINS
5G - NR Challenge in High Band

Dr. Fumio Watanabe, Chairman

KDDI Research Inc.

17:20~17:30
10 MINS
Q&A,Closing of the Meeting
DAY 2, 2017/09/13
08:30~09:00
30 MINS
Registration
09:00~09:05
5 MINS
Introduction & Welcome

Dr. Li-Fung Chang, Chief Architect

5G Technology Program Office, DoIT, MOEA

09:05~09:25
20 MINS
Keynote Speech

Mobile Edge Computing

Mr. Michael McNerney, Vice President of Software Solutions and Network Security

Supermicro

09:25~09:55
30 MINS
Keynote Speech

5G Mobile Connectivity and Its Implication for the Future

Prof. Gerhard Fettweis, Co-chair

IEEE 5G Initiative; Vodafone Chair Professor at TU Dresden

09:55~10:10
15 MINS
Tea Break
10:10~
150 MINS
Technical Section 2

Edge Intelligence

Moderator: Dr. Li-Fung Chang, Chief Architect

5G Technology Program Office, DoIT,  MOEA

10:10~10:40
30 MINS
The Vision on Edge Intelligence and the Roadmap to 5G

Dr. Seppo Hämäläinen, Head of Sales for End to End 5G, Greater China

 Nokia

10:40~11:10
30 MINS
The Rising Age of Mobile Edge Computing

Mr. James Wang, CEO

Sercomm
11:10~11:40
30 MINS
5G System Integration - UltraLow Latency Platform for IIoT

Mr. Jim Liu, CEO

ADLINK

11:40~12:10
30 MINS
Paradigm Shift from the Cloud to the Edge

Mr. Eric J. Chen, Founder & CEO

Relay2 

12:10~12:40
30 MINS
Intelligent Small Cell Deployment in 5G

Mr. Tareq Amin, Senior Vice President, Technology Development and Automation

Reliance Jio

12:40~13:30
50 MINS
Lunch Break
13:30~
120 MINS
Technical Section 3

European Outreach in 5G

Moderator: Dr. Mitch Tseng, Distinguished Consultant

5G Technology Program Office, DoIT, MOEA

13:30~14:00
30 MINS
The Role of Standards in 5G and Wireless Innovation

Mr. Luis Jorge Romero, Director General

ETSI

14:00~14:30
30 MINS
5G - Crosshaul Architecture Implementation

Prof. Arturo AzcorraProfessor

IMDEA Networks Institute and University Carlos III of Madrid

14:30~15:00
30 MINS
Tea Break
15:00~15:30
30 MINS
5G Development in Europe & Vision for the Future

Mr. Pearse O’Donohue, Acting Director of Future Networks

DG Connect, European Commission

(Video Session)

15:30~
90 MINS
Technical Section 4

5G Applications

Moderator: Dr. Ting-Jung Liang, Technology Director

ITRI

15:30~16:00
30 MINS
5G Architecture to Enable Diverse Applications

Mr. Javan Erfanian, Distinguished Member of Technology; Co-Lead

Bell Mobility, Canada; NGMN 5G initiative

16:00~16:20
20 MINS
IEEE 5G Initiative Overview

Prof. Gerhard Fettweis, Co-chair

IEEE 5G Initiative; Vodafone Chair Professor at TU Dresden

16:20~16:50
30 MINS
Intel Drone Light Shows

Ms. Natalie CheungGeneral Manager, Drone Light Shows

Intel 

16:50~17:00
10 MINS
Lucky Draw
17:00
Closing of the Meeting
※The Organizer reserves the rights to make changes to the programme, time, date, format, location and/or speaker without prior notice.        

Platinum Sponsors


Gold Sponsors

Venue: 3F, Banquet Hall, Taipei International Convention Center (TICC)

Address: 1 Hsin-Yi Rd., Sec.5, Taipei 11049, Taiwan

Tel:+886 (2) 2725-5200

The TICC is situated in the foothills of eastern Taipei's Hsin-yi District, an area where the modern face of Taipei shines with glass and steel skyscrapers, one of the tallest buildings in the world, wide boulevards, and the Taipei World Trade Center complex. As the political, economic, and cultural center of Taipei, the district houses many landmark buildings, including the Taipei City Hall, Taipei City Council, National Dr. Sun Yat-Sen Memorial Hall, and Taipei 101.

Taipei is the capital of Taiwan and is its largest city. Located to the north, its proximity and accessibility to Taiwan's business and production regions is just as appealing as the national parks and eco-reserves that surround and exist within the city itself.
A visit to the TICC can open other paths for exploration.